dcsimg
Self Help Forums

Go Back   Self Help Forums > Repair > Appliance Repair
Register FAQ Members List Calendar Today's Posts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   IP: 98.82.46.186
Old July 28th, 2009, 07:41 AM
us5nutz us5nutz is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Default Kenmore Series 80-Model 110.28822790

My washing machine is having issues with filling the water into the machine. It will pull hot water but not cold. And if it pulls the cold it is basically a trickle. I tried switching the hoses on the back to see if it was something to do with that, after I did that the tub filled quickly with water, but then it would not pull the water necessary for rinse. I had turned the hotwater off at the wall, and was using the warm cycles to get it to pull the actual cold water. What could be the problem?
Reply With Quote
  #2   IP: 72.12.147.181
Old July 28th, 2009, 12:02 PM
jeff1's Avatar
jeff1 jeff1 is offline
Super Moderator

 
Join Date: Dec 2002
Posts: 5,086
Default

Hi,

Very possible/more than likely a sour fill valve.


Universal Water Inlet Valve commonly used on Whirlpool/Kenmore brands direct drive clothes washers

http://www.applianceaid.com/generalwash.html#fill
http://www.applianceaid.com/generalwash.html#slow
Some repair helps.

jeff.
__________________
Appliance Repair Aid
www.applianceaid.com
JRAppliance
www.jrappliance.ca
Reply With Quote
Reply






Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2002 - QuinStreet, Inc.
http://www.selfhelpforums.com